Nyheter

Fettreducering i Landskrona

Det omöjliga är nu möjligt!
Vill du bli av med fettdepåer runt mage, under rumpan, in- eller utsida lår eller kärlekshandtag men har svårt att lyckas med det trots fysisk aktivitet och en god kosthållning? Då är CoolShaping en behandling för dig!

Prova vår CoolShape som permanent reducerar dina fettdepåer genom en ny behandlingsteknik, Cryolipolysis. Cryolipolysis är en kontrollerad nedkylning av underhudsfettet. Effekten av nedkylningen innebär att fettcellerna skadas av kylan och orsakar  en naturlig celldöd utan att skada omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar.

Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Därefter fortskrider kroppens egen process (Apoptosen) att ta hand om kristalliserade fettceller ända upp till tre månader efter behandlingen. Enligt vetenskapliga studier kommer i genomsnitt 20-30% av fettskiktet att försvinna.

CoolShaping är ett alternativ till fettsugning men utan att behöva göra invasiva ingrepp. En CoolShaping behandling är en mer ekonomisk behandling för att bli av med oönskade fettdepåer samt att du slipper alla riskerna som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi. Dessutom ger fettreducering med CoolShape ingen konvalescens.

Se hur det går till – Fettfrysning med CoolShaping